Et spritnyt thy360.dk er netop åbnet.

Udseendet er nyt, motoren er ny, og en dæl ændringer vedrører dig som arrangør.

Læs derfor med her:

7nord har det sidste års tid, sammen med Thisted Kommune, arbejdet på at udvikle en helt ny og fremtidssikker platform. Det betyder, at thy360 nu er endnu stærkere og i de næste mange år fortsat vil være stedet, hvor alt dét, der sker i Thy kan formidles enkelt og overskueligt for kommunens borgere og gæster og turister udefra.

En ny platform betyder også et helt nyt administrativt system – og dermed en ny måde at administrere events, arrangører, lokationer m.v. i kalenderen. Mange oplysninger fra det gamle thy360 er allerede overført til det nye, og flere bliver flyttet i de kommende dage og uger. Men for at komme bedst muligt fra start, har vi brug for din hjælp.

Som bruger af det nuværende thy360.dk vil vi derfor bede dig om hurtigst muligt at gøre følgende:

1) Få tilsendt et nyt password

  • Gå til adressen admin.thy360.dk. Det er VIGTIGT, at du logger ind via denne adresse - eller via menupunktet "Log ind admin panel".

  • Dit nuværende login virker IKKE i det nye system. Klik derfor på Glemt/nulstil adgangskode, indtast den mailadresse, du tidligere har brugt, når du loggede ind på thy360, og klik på knappen.

  • Du får nu tilsendt en mail med et aktiveringslink, som logger dig ind et det nye administrationssystem. Tjek derfor din mail og klik på linket.

Hvis systemet IKKE genkender den mailadresse, du indtaster, kan du oprette din bruger på ny via linket: https://thy360.dk/sign-up

2) Opdater dine brugeroplysninger

Når du logger ind skal du, for at komme i gang, gøre to ting:

  • Opdatere dine brugeroplysninger
  • Knytte din brugerprofil til én eller flere arrangører (foreninger, institutioner, virksomheder), som du repræsenterer. Hvis netop den arrangør, du skal repræsentere IKKE findes i listen, skal du oprette den via linket. Gem derefter dine brugeroplysninger. Når du har klikket på ”Gem ændringer”, bliver du ført til eventoversigten.

3) Gennemgå dine eksisterende events og opret eventuelt nye

  • Gå til menupunktet “Events” i venstremenuen.
  • HVIS der er aktive events i kalenderen for én eller flere af de arrangører, du er tilknyttet, vil du kunne se disse i oversigten, og har du i sin tid oprettet eventen, vil du have mulighed for at rette oplysningerne. Det kan du gøre ved at klikke på eventen og gennemgå og rette oplysningerne ved at følge de enkelte steps i oprettelsesproceduren.
  • INDEN du gør dette, vil du med fordel kunne tjekke, om dit event ser rigtigt ud ved at finde det i den offentlige kalender på thy360.dk/kalender.
  • Har du et kommende event, som endnu ikke er oprettet i kalenderen, kan du gøre det ved at klikke på knappen ”Opret event”
Du finder i løbet af kort tid små, korte hjælpevideoer her: thy360.dk/support

Som med alt andet nyt, vil også det nye thy360 kræve tilvænning, og fejl kan opstå, men vi håber, at du vil være tålmodig og huske, at øvelse gør mester. 

Vi sidder naturligvis klar til at hjælpe, hvis der opstår udfordringer. Skriv blot til os på support@thy360.dk – eller kontakt 7nord direkte på tlf. 40 18 58 26 mellem kl. 9 og 15 – så vil de guide dig.

Med venlig hilsen
Teamet bag thy360.dk

alt_text

Thisted Kommune

 

Arrangementer fra Thy 360
Alle arrangementer