Kulturelt Samråd har modtaget nogle nyheder fra Thisted Musikteater

Musikteatret havde et godt 2016, vi fik renoveret sidescenen, så den er tæt og tør og således at den kan fungere i samarbejde med hovedscenen, når der er arrangementer.

 Vi har afsluttet lejemålet med Thy teater pr. nytår, der er således ikke længere perioder i huset som Thy teater råder over, de er også ude af de lokaler de tidligere rådede over.

 Spillestedet Thy rykker ind i Musikteatret med en halv snes større koncerter i år, de første her i februar med Jonah Blacksmith og Simon Kvamm, begge ser ud til at blive udsolgte.

Bestyrelsen for Musikteatret arbejder fortsat på at udvikle huset så vi tilbyde rammer til mange forskellige begivenheder, koncerter, forestillinger, møder, foredrag og fester, vi skal kort sagt være et alsidigt kulturhus, både for private, foreninger, virksomheder og offentlige institutioner. 

 Vi har desværre været udsat for et par tyverier i huset, og er i gang med at overveje, hvordan vi øger sikkerheden for vores ting og indbo.

 Vi følger arbejdet med KulturRummet nøje og har et tæt samarbejde med projektet og dets ledelse. Det hele skulle være færdigt om et års tid og alt ser lovende ud.

Christen Kolds Plads er det nye navn for pladsen foran logen mellem Musikteatret og B&O butikken, den bliver renoveret dette forår og får et flot løft, parterne omkring torvet herunder Thisted Musikteater bidrager med et beløb, mens kommunen betaler hovedparten. Det betyder noget byggerod i et par måneder, men ender med en ny B-indgang, bedre adgangsforhold, nye cykelstativer, bedre belysning og i det hele taget et torv hvor man i langt højere grad kan opholde sig.

Musikteatret vil også i 2017 nå op på cirka 100 arrangementer, vi har stadig plads til flere, så hvis du har en idé til en begivenhed eller en event, så sig endelig til, så vil jeg være behjælpelig med at organisere det og også gerne regne på økonomien.

Venlig hilsen

Chris Poulsen - Formand 
Thisted Musikteater